Irene Wilkens & Sikkom Kult
“Sikkom Kult”

zaterdag 2 februari 2019
20:30 uur

Elf nummers op n spaigelploatje, die je meenemen in gedachten naar herkenbare momenten en plekken, in de taal die het dicht bij je hart ligt en zo lekker bekt. “Voor mij hebben alle nummers een speciale betekenis gekregen, omdat ze zijn gekoppeld aan zeer mooie maar ook minder mooie momenten in mijn leven”. Ik hoop dat de luisteraars ook herkenning vinden in één van de nummers.

Lees meer…

Jan Henk de Groot

zondag 3 maart 2019

Nadere info volgt

Martin Korthuis

zondag 7 april 2019

Nadere info volgt

Dit seizoen gespeelde voorstellingen:

De Casanova’s
“Verhalen en Muziek”

zondag 14 oktober 2018
Voor een stampvolle zaal speelden de Casanova’s de pizza’s van de hemel…
Waarbij de avond heerlijk opgevrolijkt werd door columns die tussen de nummers door werden voorgedragen.

Rop Janze
“Goed fout!”

zondag 4 november 2018
Het werd een bonte avond met typetjes, gedichten en liedjes (denk: Sinterklaas kapoentje, maar dan heulemaal anders…).
De Amsterdamse Rop moest even wennen aan het Warfhuister publiek, maar toen hij er eenmaal ‘inzat’ ging hij goed los. Vooral tijdens de improvisaties – hij liep met een microfoon de zaal door om het publiek aan de tand te voelen – was hij erg scherp en kreeg hij de lachers op de hand.
Met een hilarische mevrouw ‘Annie’ die op haar oude dag nog wel een avontuurtje zag zitten sloot hij de avond af.
Goed of fout? Goed!

Paddy’s day off
“Brothers in Arms”

zondag 16 december 2018

Één dame en twee heren vormen het gezelschap dat een mooie middag voorstelling gaf .
Rode draad van deze muziekvertelling is het feit dat in 2018 het 100 jaar geleden is dat de 1e wereldoorlog eindigde.
Mooie songs werden met elkaar verbonden door een verhaallijn over de lotgevallen van drie jongemannen; een Ier, een Schot en een Engelsman welke min-of-meer met mooie praatjes overgehaald werden om te gaan strijden voor volk en vaderland – in Frankrijk en België, tegen de Duitsers….
De muziek was mooi afwisselend, vrolijk en serieus , met zeker een aantal “kippevel-momenten” getuige een aantal reacties van het publiek . (ong. 40 pers.)
In de pauze was daar een smakelijke verrassing-in-stijl, verzorgd door enkele toegewijde keukenprinsessen in ons dorp : Iers-Engelse hapjes en erg smakelijk ! Wat mij daarvan het meest is bijgebleven was een hapje met de naam “potted chicken”
Na de pauze kwam het oorlogs-geweld in de muziek goed tot uiting, en in de ‘finale’ raakte zelfs de verwarming in vervoering tijdens een prachtig a-capella gezongen stuk want begeleid door een cv-radiator fluittoon…
De extra toegift werd buiten verzorgd door een bezoeker uit Lochem(!) die een staaltje Midwinterhoorn-blazen ten gehore bracht op een echte berkenhouten hoorn.
Kortom, in Warfhuizen was het weer goed toeven deze zondag !